Companii

Holleman Transport: Vom comanda mai puţine vehicule noi şi vom merge pe pieţe mai puţin vizitate, precum Georgia, Armenia. Pandemia a redus volumele de transport cu 20% în primele luni

Holleman Special Transport deţine o flotă de 85 de combinaţii autotractor plus remorcă şi transportă mărfuri grele şi foarte grele în ţările din Estul şi Vestul Europei.

Holleman Special Transport deţine o flotă de 85 de combinaţii autotractor plus remorcă şi transportă mărfuri grele şi foarte grele în ţările din Estul şi Vestul Europei.

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.09.2020, 18:20 259

„Nu s-au mai ţinut târgurile de primăvară din domeniul agricol, nu s-au mai făcut exerciţii militare, s-au oprit anumite întreprinderi care produceau echipamente grele“.

George Niţă, director general al companiei româneşti de transport agabaritic Holleman Special Transport, cu afaceri de 95,3 mil. lei (19,6 mil. euro) anul trecut, spune că pe fondul pandemiei de COVID-19 volumul de transport a scăzut cu aproximativ 20% în primele luni de restricţii, astfel că, anul acesta, firma va comanda mai puţine vehicule noi şi îşi va face intrarea pe noi pieţe, mai puţin vizitate până în prezent, precum Georgia şi Armenia.

„Pandemia ne-a redus volumele de transport pentru că nu s-au mai ţinut târgurile de primăvară din domeniul agricol, nu s-au mai făcut exerciţii militare, s-au oprit anumite întreprinderi care produceau echipamente grele şi agabaritice. O să comandăm mai puţine vehicule noi şi vom merge şi pe alte pieţe, mai puţin vizitate, cum ar fi Georgia, Armenia. Anul acesta, am ajuns în Suedia, ceea ce nu a fost planificat înainte de pandemie“, a spus într-un interviu pentru ZF George Niţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO