Companii

Hipermarketul Real Ploieşti va fi transformat în Auchan

Hipermarketul Real Ploieşti va fi transformat în Auchan

Autor: Ana Maria Petcana

09.01.2014, 19:58 67

Hipermarketul Real din Ploieşti urmează să fie rebranduit în Auchan până la sfârşitul lunii ianuarie, retailerul francez anunţându-şi clienţii de lichidarea stocurilor până în 14 ianuarie. „În curând, în locul Real deschidem Auchan Ploieşti“, potrivit unui pliant distribuit clienţilor. După perioada de lichidare de stocuri, magazinul va fi închis pentru remodelare, care durează mai puţin de trei săptămâni după exemplul celorlalte magazine rebranduite, astfel că cel târziu la începutul lunii februarie magazinul din Ploieşti va opera sub sigla Auchan. În ultima parte a anului trecut, Auchan a rebranduit şapte hipermarketuri real, dintre care două în Capitală, Pallady şi Vitan, unu în Braşov, unu în Oradea, unu în Constanţa, unu în Sibiu şi unu în Satu Mare.

Două dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City. Retailerul remodelează în medie trei magazine pe lună. Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 mil. euro. Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2014

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO