Companii

Hidroelectrica: Achizitia de masini la sucursala din Curtea de Arges a fost oprita; vor fi sanctiuni

06.06.2010, 09:51 103

Procesul de achizitie de masini demarat de sucursala din Curteade Arges a companiei de stat Hidroelectrica a fost oprit, iar ceiresponsabili pentru acest demers vor fi sanctionati, potrivitdirectorului general al producatorului de energie, Mihai David,citat de MediafaxBusiness.

"Postarea pe site-ul Sistemului electronic de Achizitii Publicea unui anunt de achizitie a unei masini de teren de catre SucursalaHidroelectrica Curtea de Arges este o initiativa locala carecontravine dispozitiei prin care am interzis orice fel de achizitiecare nu este strict necesara", a declarat, sambata, David, intr-uncomunicat.

Potrivit unui anunt al sucursalei din Curtea de Arges aHidroelectrica, compania urma sa organizeze la 23 iunie o licitatiedeschisa pentru selectarea furnizorului auto, in vederea achizitieide masini in valoare de 332.049 lei (79.000 euro), pentru dotareapersonalului tehnic si administrativ cu "mijloace de transportfiabile". Cititi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO