Companii

H&M semnează contract după contract: trei magazine noi în ţară, la Iaşi, Cluj şi Timişoara, în proiectele lui Iulian Dascălu, “regele mallurilor”

Autor: Cristi Moga

26.10.2010, 14:39 44

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M, care va deschide înprimăvara anului viitor primele magazine din România, a ajuns la oînţelegere şi cu omul de afaceri Iulian Dascălu pentru a deschideunităţi în centrele comerciale Iulius Mall din Cluj şi Timişoara,precum şi în complexul Palas Iaşi, a cărui inaugurare esteprogramată pentru toamna anului viitor.

"Alegerea de către H&M a ansamblului urbanistic Palas Iaşişi a mall-urilor noastre din vestul şi centrul ţării este onorantăşi dă un plus de valoare portofoliului companiei", a afirmat IulianDascălu, preşedintele Iulius Group.

Suedezii au mai securizat spaţii în proiectele AFI PalaceCotroceni, Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall, Plaza România şiUnirea Shopping Center, precum şi în centrul comercial Maritimoconstruit de austriecii de la Immofinanz în Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO