Companii

Guvernul publică lista detaliată a investiţiilor făcute cu bani publici

Guvernul publică lista detaliată a investiţiilor făcute cu bani publici. Andreea Vass şi-a asumat la şedinţa ZF Expert - Buget 2012 transparenţa investiţiilor

Foto: Shutterstock

14.12.2011, 13:57 1152

Guvernul a publicat astăzi pe site-ul său la adresa www.gov.ro lista cu obiectivele de investiţii făcute şi cele pe care le are în derulare.

Domcumentul de 137 de pagini a fost coordonat de consilierul economic al primului ministru, Andreea Vass care s-a angajat la o şedinţă ZF Expert, de acum două săptămâni, în faţa nemulţumirii managerilor şi oamenilor de afaceri privind transparenţa cheltuirii banilor publici, să se implice în prezentarea transparentă şi detaliată a investiţiilor publice.

Astfel la adresa www.gov.ro sunt acum detaliate obiective de investiţii şi sumele aferente, toate investiţiile finalizate în 2009, 2010 şi 2011 de la 14 ministere.

De la staţiile de epurare de la Belciugatele de 1,9 milioane de lei din bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării până la amenajarea în scop turistic a "Poarta lui Ionele" cu 371 de mii de lei cu bani de la Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale sau 71. 281 de lei pentru extinderea site-ului MCSI plătiţi în 2009, ministerele şi-au prezentat lista cu toate obiectivele de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO