Companii

Grupul ungar Danubius anunţă investiţii de peste 8 mil. euro în hotelul Făget din Sovata pe care îl redenumeşte Ensana Health Spa Hotel şi îl reclasifică la trei stele

Staţiunea Sovata văzută de sus

Staţiunea Sovata văzută de sus

Autor: Cristina Bellu

12.09.2019, 11:39 2093

Compania a reunit toate cele 26 de unităţi spa din portofoliu sub brandul Ensana.

Lanţul hotelier ungar Danubius, care deţine trei hoteluri în staţiunea Sovata, estimează investiţii de peste 8 mil. euro în hotelul Făget, pe care îl reclasifică de la două stele la un nivel de trei stele şi îl redenumeşte în Ursina Ensana Health Spa Hotel, odată cu decizia operatorului de a aduna toate cele 26 de unităţi spa pe care compania le gestionează în Europa sub brandul Ensana.

Proiectul de renovare a fost demarat în septembrie 2018 şi urmează să se finalizeze în primăvara anului viitor, unitatea urmând să dispună de 144 de camere, bază de tratament şi spa propriu, potrivit informaţiilor furnizate de operator.

"Cautăm continuu să ne extindem şi să descoperim noi oportunităţi. Am investit deja în mod semnificativ în hotelurile noastre şi nu ne oprim aici. În viitor, vom implementa noi tratamente, vom oferi noi facilităţi de relaxare şi desigur, locuri de muncă", spune Mark Hennebry, preşedintele grupului Ensana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO