Companii

Grupul Renault pregăteşte două ediţii limitate pentru Dacia Duster facelift - Urban pentru România şi Extreme pentru toată Europa

Grupul Renault pregăteşte două ediţii limitate pentru...

Autor: Bogdan Alecu

30.08.2021, 09:39 758

Dacia Duster facelift, versiunea restilizată a celei de-a doua generaţii a SUV-ului produs la Mioveni, va fi disponibilă în două noi ediţii limitate pe lângă cele trei versiuni de echipare „standard“.

Prima ce urmează a fi lansată este Duster Urban şi va fi disponibilă pe piaţa locală începând cu luna septembrie a acestui an, în timp ce Extreme va fi disponibilă din 2022.

„Sunt tot mai mulţi clienţi care cumpără Duster inclusiv pentru deplasările în oraş, inclusiv în România. Ediţia limitată Urban va fi produsă în 1.000 de unităţi, în două versiuni de echipare, Confort şi Prestige, fie cu motorul 1,0 litri Eco-G pe GPL, fie cel de 1,33 litri 150 CP disponibil numai pe benzină. Maşinile vor veni în două culori, Orange Arizona şi negru. Preţul de pornire este de 13.900 de euro cu TVA, iar maşina va fi livrată cu o trotinetă electrică“, a spus Dana Copaciu, brand manager la Dacia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO