Companii

Grupul Novum a finalizat investiţia de aproape 10 mil. euro în hotelul Ibis Politehnica din Bucureşti

Deschiderea hotelului era programată pentru a doua parte a anului 2020.

Deschiderea hotelului era programată pentru a doua parte a anului 2020.

Autor: Miruna Diaconu

10.08.2021, 19:40 1648

♦ Deschiderea hotelului era programată pentru a doua parte a anului trecut, însă, din cauza efectelor negative ale pandemiei asupra sectorului turistic, inaugurarea hotelului a fost amânată pentru anul acesta.

Grupul Novum, cunoscut pentru mai multe proiecte imobiliare în  Bucureşti şi pentru un complex hotelier în staţiunea Neptun Olimp - Novum By The Sea a finalizat investiţia de aproape 10 mil. euro în Hotelul Ibis Politeh­nica din Bucureşti. Turiştii se pot caza la preţuri ce pornesc de la 178 lei, o noapte de cazare pentru două persoane, conform site-ului de rezervări booking.com.

„Investiţia în hotelul Ibis Bucharest Politehnica se ridică la aproximativ 10 mil. euro. Aceasta a fost realizată de Novum Business Invest în ultimii trei ani, iar finanţarea a provenit din surse proprii”, spune pentru ZF Alin Popa, director general, Novum Business Invest. Deschiderea hotelului era progra­ma­tă pentru a doua parte a anului tre­cut, însă, din cauza efectelor negative ale pandemiei asupra sectorului turis­tic, inaugurarea hotelului a fost amânată pentru anul acesta. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO