Companii

Grupul Niro deschide la final de 2021 hotelul de pe Bulevardul Expoziţiei, o investiţie de 60 de milioane de euro

Grupul Niro deschide la final de 2021 hotelul de pe...

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2019, 18:17 1546

Grupul Niro va deschide la finalul lui 2021 hotelul de pe Bulevardul Expoziţiei, sub brandul Swisshotel, cu 225 de camere, ce va fi operat de lanţul hotelier  Accor. Grupul a semnat un contract de management cu lanţul hotelier.

 La finalizare, hotelul operat sub marca Swissôtel va cuprinde 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, o piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată pentru întâlniri de business şi organizarea de evenimente corporate. Cu o investiţie de până la 60 de milioane de euro, anunţată de Niro Investment Group, noul proiect urmează să fie deschis în 2021 şi va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti, potrivit oficialilor companiei.

 "De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de  investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântaţi să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilităţi, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara oraşului Bucureşti ", a declarat Nicolae Dumitru, preşedintele Niro Investment Group. Situat pe Bulevardul Expoziţiei, hotelul se află la 10 minute de Aeroportul Otopeni.

 "România este o piaţă foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potenţial imens şi randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriţi şi, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaţionali. Suntem onoraţi că Niro Investment Group a ales Swissôtel şi Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambiţios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România", a spus Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

 Swissôtel este unul dintre cele mai cunoscute branduri elveţiene din lume, cu peste 30 de hoteluri afiliate la nivel Mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO