LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF - ECONOMIA VERDE. Provocările transportului verde. Cum vom putea transporta mărfurile şi oamenii cu emisii de carbon zero?
Companii

Grupul Iulius caută antreprenori locali pe care să-i scutească de chirie în mallurile sale: Vrem ca în cinci ani să vedem măcar un jucător care să ajungă o reţea la nivel de România

♦ Antreprenorii vor fi selectaţi în funcţie de coerenţa proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a businessului şi de adaptare la aşteptările consumatorilor şi, nu în ultimul rând, viabilitatea economică şi încrederea candidatului în propriul business.

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, fondat de omul de afa­ceri Iulian Dascălu, derulează un program pentru sus­ţi­ne­rea antreprenorilor locali, sub numele Go Local. Cei in­te­resaţi trec printr-un program de selecţie, iar la final businessurile alese vor primi scutiri temporare de la plata chiriei pentru prezenţa în cadrul ansamblurilor Palas Iaşi şi Iu­lius Town Timişoara sau al reţelei Iulius Mall din Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. Înscrierile se fac pe site-ul grupului Iulius.

„Chiar dacă am reuşit să navigăm cu bine perioada cea mai critică a pandemiei, reuşind să păstrăm continuitatea chi­ria­şilor noştri, ultima perioadă ne-a făcut să ne îndrep­tăm atenţia şi mai mult asupra businessurilor locale, care nu beneficiază de o expunere semnificativă. Ne-am dat seama că trebuie să acţionăm proactiv şi să punem umărul la crea­rea următoarelor reţele locale, naţionale sau, de ce nu, in­ter­naţionale, facilitând micilor antreprenori accesul în pro­iectele noastre. Pentru aceştia, accesul în proiecte co­mer­cia­le consacrate este o barieră şi, din acest motiv, vrem să-i ajutăm să-şi valideze businessul, susţinându-i măcar pentru început.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.