Companii

Grupul Iulius a găzduit peste 100 de evenimente în 2019

Grupul Iulius a găzduit peste 100 de evenimente în 2019

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.11.2020, 00:06 182

Dezvoltatorul imobiliar Iu­lius Group, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a găzduit peste 100 de evenimente educaţionale şi de business în 2019. Pentru a continua parte­ne­riatele de acest tip, în contextul re­du­cerii drastice a numărului de astfel de întâlniri din cauza pandemiei, com­pa­nia a decis să pună la dispoziţie gra­tuit spaţiile din reţeaua sa naţională după ce restricţiile active acum vor fi ridi­cate.

Astfel, proiectele din portofoliul Iulius vor găzdui, în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricţiilor, evenimentele educa­ţio­nale, de business, tehnologice, creative şi antreprenoriale. Măsura vine ca urmare a scrisorii deschise transmise către guvern de organizatorii eveni­men­telor educaţio­nale de business, tehnologie, IT, antreprenoriat şi creative. Ei solicită includerea în schema de ajutor de stat pentru sprijinirea sectorului cultural.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO