Companii

Grupul imobiliar Niro deschide în următorii doi ani hotelurile Corinthia Grand Hotel Boulevard şi Swissotel

Grupul imobiliar Niro deschide în următorii doi ani...

Autor: Miruna Diaconu

31.05.2021, 12:20 725

♦ Hotelul Swissotel, primul sub acest brand, urmează să se deschidă în Q2/2023 ♦ Hotelul sub brandul Corinthia va fi finalizat anul viitor.

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu activităţi în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor şi Business Hotels Investment, o companie a grupului Niro, urmează să finalizeze lucrările la două hoteluri premium din Bucureşti şi anume Corinthia Grand Hotel Boulevard şi Swissotel în 2022, respectiv 2023.

Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group, a anunţat în cadrul unei conferinţe pe turism TopHotel Conference, că în 2022 vor fi finalizate lucrările hotelului sub brandul Corinthia în 2022, pe când Hotelul Swissotel urmează să se deschidă în Q2/2023.

„Grupul nostru a făcut centre logistice, clădiri de birouri, ansamblu rezidenţial şi căutam domeniul ospitalităţii. Povestea Grand Hotel este una veche, porneşte din 1867, anul în care a fost construită această clădire în Bucureşti, fiind prima clădire construită cu scopul de a fi hotel. Conceptul luxury boutique hotel se potriveşte contextului actual, oamenii caută  hoteluri mai mici, camere mai mari, vom avea 33 de camere, multe dintre ele fiind apartamente”, spune  Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO