Companii

Grupul german Continental investeşte 33 mil. euro într-o nouă clădire pentru 1.700 de angajaţi. „Continental a realizat recrutări în fiecare an. Acelaşi principiu se aplică şi în 2020“

Grupul german Continental investeşte 33 mil. euro...

Autor: Bogdan Alecu

03.06.2020, 10:00 1851

Continental, cel mai mare producător de compo­nente auto de pe piaţa locală, a început lucrările pentru ex­tinderea centrului de cercetare şi dezvoltare din Timi­şoara. Clădirea a fost proiectată pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri, precum şi o zonă de testare şi validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei.

În prezent, în clădirea actuală lucrează între 3.500 şi 4.000 de ingineri, la care se vor adăuga cele 1.700 de noi locuri. Cele noi nu înseamnă neapărat recrutarea de noi angajaţi, ci şi mutări ale salariaţilor existenţi.

„Continental a realizat recrutări în fiecare an, în func­ţie de proiectele câştigate de divizia locală. Acelaşi prin­cipiu se aplică şi în 2020, cu menţiunea că industria auto trece acum printr-o perioadă dificilă“, au spus oficialii Continental România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO