Companii

Grupul francez din construcţii Saint-Gobain: Prevedem un trend ascendent al pieţei de renovări şi în acest an. În următorii ani, strategia de dezvoltare a companiei va fi centrată pe automatizarea proceselor tehnologice, accelerarea transformării digitale şi implementarea de noi tehnologii

Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain România: În România, Saint-Gobain cumulează aproximativ 1.700 de angajaţi în 12 situri industriale.

Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain România: În România, Saint-Gobain cumulează aproximativ 1.700 de angajaţi în 12 situri industriale.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2021, 17:45 205

Francezii de la Saint-Gobain, care au în România mai multe fabrici de ma­te­riale de construcţii, se aşteaptă la un trend ascendent pentru piaţa de renovări pe parcursul acestui an.

„Chiar dacă tra­ver­săm în continuare o perioadă pli­nă de pro­vocări, pre­co­niz­ăm o evoluţie favo­rabilă a do­me­niului cons­truc­ţiilor în 2021. De ase­me-nea, odată cu venirea pan­de­miei, oamenii au început să petreacă mai mult timp în casă, iar acest aspect a determinat o creştere a planurilor de reno-vare în 2020, gradul de confort al locuinţei devenind o prioritate pentru starea de bine a tuturor. Prevedem un trend ascendent al pieţei de renovări şi în acest an“, spune Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO