Companii

Grupul francez Accor aduce în România brandurile de hoteluri Adagio şi Tribe într-o singură clădire

Grupul francez Accor aduce în România brandurile de...

Autor: Miruna Diaconu

23.08.2021, 18:30 249

♦ Hotelul va face parte dintr-un complex imobiliar, cu acţionari înregistraţi în Cipru, în care se vor investi 50 mil. euro ♦ Proiectul Accor va fi gata în 2024 şi va adăuga pe piaţa hotelieră din Bucureşti 200 de camere, din care 85 vor fi sub brandul Tribe, iar 115 vor face parte din aparthotelul Adagio.

Grupul francez hotelier Accor aduce în România brandurile Adagio şi Tribe, care se vor afla într-o singură clădire din zona Basarab a Capitalei. Hotelul care va fi gata în 2024 va face parte dintr-un complex imobiliar a cărui investiţie ajunge la 50 milioane euro şi se va numi NEST+.

Hotelul va fi administrat de com­pa­nia Hotel Basarab SRL, înfiinţată la începutul anului trecut şi deţinută de societatea Inter-mecanord, al cărei acţionar principal este o companie deţinută de o firmă din Cipru. 

„NEST+ Basarab este un mixt development, are două componente principale, partea de rezidenţial şi partea de hotel în jurul cărora gravitează o serie de alte funcţiuni. Partea hotelieră ocupă o treime din acest proiect. Probabil că pentru dezvoltator ar fi fost mult mai simplu ca pe această locaţie să construiască 500 de apartamente în câteva turnuri de 14 etaje. Nu este ceea ce s-a dorit în acest caz, investitorul a dorit să lucreze un proiect care face sens şi care se potriveşte locului în care el se află. Pe lângă opţiunile de cazare şi rezidenţial, există şi restaurant, bar, sală de fitness, piscină, funcţiuni care pot fi folosite atât de către oaspeţi şi rezidenţi, dar în aceeaşi măsură şi de către cei din jurul acestui proiect“, spune Lucian Marinescu, general manager of Hotel Basarab.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO