Companii

Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata se aşteaptă la o creştere de 20% a veniturilor anul acesta: „2021 se anunţă un an al turismului medical“. Lanţul hotelier ungar Ensana a deschis în luna iulie cel mai nou hotel din portofoliul grupului, Ursina Ensana Health Spa Hotel, după o investiţie de mai bine de 8 milioane de euro

Grupul ungar operează în România hotelurile Sovata Health Spa Resort (patru stele), Brădet Health Spa Resort (patru stele) şi Ursina Health Spa Hotel (trei stele).

Grupul ungar operează în România hotelurile Sovata Health Spa Resort (patru stele), Brădet Health Spa Resort (patru stele) şi Ursina Health Spa Hotel (trei stele).

Autor: Miruna Diaconu

30.04.2021, 17:00 286

Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata se aşteaptă anul acesta la venituri mai mari cu 20% în contextul în care cererea pentru pachetele de imunizare este tot mai mare.

Anul 2020 a fost unul provocator pentru grupul hotelier din Sovata, ţinând cont de faptul că toate cele trei hoteluri din portofoliu – Brădet, Sovata şi Ursina – au fost închise minimum trei luni, pentru ca ulterior să existe perioade de rotaţie în privinţa opririi operaţiunilor.

„Curele respiratorii şi de recuperare după COVID sunt foarte căutate. Există o cerere mare din partea turiştilor, iar noi estimăm că acest tip de tratament va reprezenta cam 40% din totalul operaţiunilor balneare din acest an. Acestuia i se vor adăuga  40% pe zona de afecţiuni reumatologice şi cam 10% pe remedii ginecologice”, spune Andrei Rusu, director de operaţiuni la Ensana Health Spa Resort Sovata.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO