Companii

Grupul Editorial Art, controlat de Dan Iacob, parteneriat cu germanii de la Klett pe cărţile educaţionale

Grupul Editorial Art, controlat de Dan Iacob, parteneriat...

Autor: Mirabela Tiron

29.06.2017, 00:05 935

Grupul antreprenorial românesc are afaceri de 8,5 mil. euro, în timp ce grupul german rulează anual peste o jumătate de miliard de euro.

Grupul Editorial Art, pre­zent pe piaţa locală din 2001 şi controlat de antre­prenorul român Dan Iacob, a finalizat anul trecut cu afa­ceri de 38,2 mil. lei (8,5 mil. euro), în creş­tere faţă de 22,3 mil. lei anul ante­rior, arată datele de la Ministerul de Fi­nanţe.

Grupul Editorial Art s-a asociat cu germanii de la Grupul Editorial Klett, într-un parteneriat de tip joint venture, în urma căruia se va dezvolta o nouă en­titate economică, Art Klett, specia­lizată pe cărţi cu profil educaţional (manuale, auxiliare, caiete de vacanţă, antologii), po­trivit oficialilor com­paniei. Oficialii com­pa­niei au transmis doar că germanii au pre­luat o parte din acţiuni ale diviziei de cărţi educaţionale, dar nu au dat mai multe detalii cu privire la această tran­zacţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO