Companii

Grupul care deţine hotelurile Diana şi Afrodita din Băile Herculane şi-a redus afacerile cu 39%

Grupul care deţine hotelurile Diana şi Afrodita din...

Autor: Miruna Diaconu

18.06.2021, 19:45 415

„Numărul rezervărilor este în creştere acum, dar nu mai sunt atât de multe rezervări făcute în avans.“

Grupul hotelier Bacolux, controlat de fraţii Marius şi Florin Băzăvan, din care fac parte şi hotelurile Diana şi Afrodita din staţiunea Băilea Herculane, şi-a redus anul trecut veniturilor cu 39%, înregistrând o cifră de afaceri la nivelul grupului de 4,9 milioane euro. Cu toate acestea, în această perioadă, lucrurile stau mai bine din perspec­tiva rezervărilor, având în vedere că cererea a crescut odată cu anunţul auto­rităţilor de relaxare a măsurilor.

„Cea mai mare provo­ca­re a fost adaptarea la fap­tul că totul a ţinut în pri­mă etapă de factori externi şi mai puţin de propriile noas­tre acţiuni. Apoi a in­ter­venit proba de abilităţi de ma­nage­ment şi de a aju­ta echi­pa să depăşească aceas­tă situaţie. Am fost ne­voiţi să ne valorificăm la ma­ximum abi­li­tatea de a reac­ţio­na ra­pid, de­oarece con­tex­tul se schim­ba sem­ni­fi­cativ de la o zi la alta şi răs­pun­sul prompt la aceste schim­bări a fost esenţial“, spune Marinela Badea, deputy di­rector of business development al Bacolux Hotels.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO