Companii

Grupul Arsis, ce deţine cel mai mare retailer de telefoane mobile controlat de un român, a ajuns la o reţea de şase gelaterii şi estimează afaceri de 1 mil. euro în 2021

Antreprenori locali

Gelateria La Romana dal 1947 de pe Calea Victoriei este prima unitate stradală din România

Gelateria La Romana dal 1947 de pe Calea Victoriei este prima unitate stradală din România

Autor: Cristina Roşca

10.08.2021, 09:40 385

♦ Prima unitate La Romana dal 1947 a fost deschisă pe plan local, în sistem de franciză, în toamna lui 2020 ♦ Expansiunea continuă cu 3-4 noi gelaterii anual.

Grupul Arsis, ce deţine cel mai mare re­tai­ler de telefoane mobile controlat de un român, a ajuns la o reţea de şase gelaterii La Romana dal 1947 în România, după ce a deschis o nouă unitate în Bucureşti, pe Calea Victoriei. Este prima gelaterie stra­dală a reţelei ce a în­ceput expansiunea pe acest segment de piaţă acum mai puţin de un an.

„Încă de când am decis să ne extindem afa­cerile în domeniul vânzării de îngheţată arti­zanală, ne-am propus să ajungem la cât mai mulţi clienţi (...). Acest lucru putea fi re­a­­lizat doar dezvol­tând o reţea de gelaterii care să ofere o ex­perienţă atât în ceea ce priveşte gus­tul, cât şi modul de prezentare şi ser­vire. Având în ve­de­re aceste aspecte, op­ţiu­nea de a aduce o fran­ciză şi nu orice fran­ciză, ci una din cele mai vechi gelaterii din Italia, cunoscută în întreaga lume, a fost alegerea firească. Este un business nou şi pen­tru noi, iar expe­rien­ţa partenerilor din Italia este un atu im­portant“, spune Radu Mirea, acţionar majoritar Arsis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO