Companii

Grupul Anchor revine în sectorul rezidenţial cu o investiţie de 11,5 mil. euro într-un nou proiect pe Calea Dudeşti

Grupul Anchor revine în sectorul rezidenţial cu o...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.07.2017, 00:07 4241

Grupul turc Anchor, care a dez­voltat pe piaţa locală primele malluri şi un proiect rezidenţial finalizat în 2009, reia investiţiile în sectorul rezidenţial şi construieşte alte patru imobile de locuinţe, alături de complexul deja ridicat pe Calea Dudeşti. Investiţia este de 11,5 milioane de euro.

Noul proiect rezidenţial va fi ridicat pe terenul unei foste fabrici de textile care a încetat să funcţioneze în urmă cu mai mulţi ani. „Am demolat deja clădi­rile care se găseau pe acel teren, unde vom con­strui patru blo­curi cu 188 de apar­ta­mente. Plănuim să începem lu­cră­rile într-o lună, aşteptăm autori­za­ţia pen­tru construire“, spune Affan Yildi­rim, general manager al Anchor Grup.

Blocurile vor avea un regim alcătuit din parter şi cinci etaje, iar în mijloc va exista o zonă de parcare şi o zonă comercială. Construcţia este prevăzut să dureze între 15 şi 16 luni, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie gata până la sfârşitul anului viitor.

Din 2009 până acum, compania a con­tinuat să se dezvolte în retail, in­vestind 26 mil. euro în cele două malluri pe care le deţine - Bucureşti Mall şi Plaza România, dar şi pe seg­mentul office - unde a construit Anchor Plaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO