Companii

Grupul ANA Hotels a luat un credit de 20 mil. euro de la BRD pentru proiectul de renovare al Athénée Palace. În total, BRD a dat finanţări de peste 130 de milioane de lei către firme din industria HoReCa

Hotelul a intrat în proprietatea ANA Hotels în anul 2005 şi este operat din 1996 pe baza unui contract de management de grupul internaţional Hilton.

Hotelul a intrat în proprietatea ANA Hotels în anul 2005 şi este operat din 1996 pe baza unui contract de management de grupul internaţional Hilton.

Autor: Roxana Rosu

09.03.2021, 11:25 423

♦ BRD a finanţat anterior şi alte proiecte derulate de ANA Hotels ♦ În total, BRD a dat finanţări de peste 130 de milioane de lei către firme din industria HoReCa.

BRD  Groupe Société Générale a acordat un credit de 20 milioane euro grupului ANA Hotels pentru cofinanţarea proiectului de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton Bucharest.

În total, BRD a dat în ultimul an finanţări noi de peste 130 milioane lei către firme din industria HORECA, atât prin IMM Invest, cât şi surse proprii.

”Suntem mândri să continuăm tradiţia colaborării cu grupul ANA Hotels, cel mai mare grup cu acţionariat privat autohton din industria românească a turismului, o referinţă în materie de calitate a serviciilor. Ne bucurăm că putem contribui la proiectul care va da o nouă viaţă hotelului Athenée Palace, un loc legendar al Capitalei României, faimos în întreaga Europă. Manifestăm astfel şi disponibilitatea de a sprijini companiile solide şi bine manageriate din industria Horeca, una greu încercată de criza sanitară pe care încă o traversăm”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităţii de Corporate Banking.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO