Companii

Grupul Accor deschide în toamnă hotelul ibis Bucharest Politehnica şi o aduce la conducere pe Raluca Mihăescu. Hotelul ibis Bucharest Politehnica va avea 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar şi parcare proprie

Raluca Mihăescu, director general ibis Bucharest Politehnica

Raluca Mihăescu, director general ibis Bucharest Politehnica

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.07.2020, 00:05 777

Grupul hotelier Accor a numit-o pe Raluca Mihăescu în funcţia de director general al ibis Bucharest Politehnica, hotel care va fi deschis în toamna anului 2020.

Din 2018, Raluca Mihăescu a fost director general la ibis Palatul Parlamentului. În 2004, a început ca director de vânzări şi marketing pentru ibis Gara de Nord, iar un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parla­mentului şi ibis Constanţa, şi în 2009, ibis Sibiu. În 2017, a devenit director general in­te­ri­mar pentru Mer­cure Bucharest City Cen­ter, îna­inte de a admi­nistra ibis Palatul Parlamentului până la sfârşitul lunii iunie 2020.

„Piaţa hotelieră din Ro­mâ­nia rămâne promiţă­toa­re şi nu înce­ti­neşte ritmul creş­terii, cu nu­meroase hoteluri noi ce se des­chid anul acesta“, spu­ne Raluca Mihăescu, director ge­neral ibis Bucharest Politehnica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO