Companii

GreenPoint Management, companie din domeniul gestionării deşeurilor, o numeşte în funcţia de director general pe Irina Ionescu. Ea s-a despărţit de Coca-Cola după 18 ani

Irina Ionescu, director general al GreenPoint Management

Irina Ionescu, director general al GreenPoint Management

Autor: Florentina Niţu

02.09.2021, 00:05 740

GreenPoint Management, com­pa­nie din domeniul gestionării deşe­u­rilor cu o cifră de afaceri de peste 140 milioane de lei, o numeşte în func­ţia de director general pe Irina Ionescu.

Irina Ionescu s-a despărţit recent de liderul pieţe de băuturi răcori­toa­re nonalcoolice Coca-Cola, activând în Coca-Cola HBC România şi Coca-Cola România timp de 18 ani. Ultima poziţie pe care a ocupat-o a fost de public affairs and communication ma­nager Adria pentru ţările Slovenia, Croaţia şi Bosnia-Herţegovina, potri­vit informaţiilor publicate de compa­nie pe profilul său de LinkedIn, reţea pentru mediul de business.

„Sustenabilitatea a stat la baza mul­tor programe pe care le-am ini­ţiat şi pe care le-am dezvoltat de-a lun­gul carierei mele. (...) În acest con­text, noul rol pe care mi l-am asu­mat reprezintă o evoluţie naturală a parcursului meu profesional“, spune Irina Ionescu, director general al GreenPoint Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO