Companii

Gral scoate din buzunar 3,5 mil. euro pentru investiţii

Robert Şerban, operatorul de ser­vi­cii me­dicale private Gral Medical

Robert Şerban, operatorul de ser­vi­cii me­dicale private Gral Medical

Autor: Corina Mirea

25.01.2016, 00:07 1074

Antreprenorul Robert Şerban, care deţine operatorul de ser­vi­cii me­dicale private Gral Medical, unul din­tre cei mai mari cinci jucători de pe piaţa de profil din Ro­mânia, pa­riază 3,5 mi­lioa­ne de euro anul acesta pe noi investiţii.

Prima pe agen­­da ope­ra­torului este a do­ua sec­ţie de radioterapie din ca­drul spi­talului oncologic OncoFort, care ar tre­bui să fie gata în primăvara acestui an. 

„Este a doua secţie de radio­te­rapie din cadrul spitalului OncoFort şi are ca termen de deschidere prima parte a trimestrului doi din acest an. Buge­tul de investiţii de 3,5 milioane de euro cuprinde şi mărirea numărului de paturi din spital cu încă 40“, a spus Robert Şerban.

Gral Medical a început anul în forţă, deschizând la finalul săptămânii trecute o clinică în zona Băneasa, care a presupus o investiţie de 200.000 de euro şi unde există deja servicii medicale pentru 17 specialităţi.  Anul trecut, grupul Gral, care activează pe o piaţă a serviciilor medicale private estimată la aproximativ 5 miliarde de lei, a avut un milion de pacienţi.

În 2014, grupul a avut venituri de 101,2 mil. lei (aproape 23 milioane de euro), în creştere cu  23% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO