Companii

Gral Medical a investit 5,5 mil. euro în secţia de radioterapie a spitalului OncoFort, din care 3 mil. euro a costat un accelerator de particule

Robert Şerban, proprietarul Gral Medical: Vom pune la punct dezvoltarea spitalului OncoFort până la 120 de paturi

Robert Şerban, proprietarul Gral Medical: Vom pune la punct dezvoltarea spitalului OncoFort până la 120 de paturi

Autor: Mirabela Tiron

05.04.2017, 00:05 612
Reţeaua privată Gral Medical a finalizat investiţia de 5,5 milioane de euro în secţia de radioterapie a spitalului OncoFort din Capitală.

Cea mai mare parte a investiţiei a constat în achiziţionarea unui aparat de radioterapie, un accelerator de particule ce a costat 3 milioane de euro. Acceleratoarele de particule de ultimă generaţie au ca scop distrugerea tumorilor maligne şi protejarea ţesutului sănătos. Restul banilor a fost alocat pentru mărirea capacităţii de la 50 la 90 de paturi.

„Chiar dacă proiectul de investiţii este funcţional aşa cum ne-am dorit, ne-am propus să mergem mai departe cu investiţii noi în anul 2017. Vom inaugura în provincie un centru oncologic cu spitalizare de zi şi vom pune la punct dezvoltarea spitalului OncoFort până la 120 de paturi“, a declarat Robert Şerban, proprietarul Gral Medical.

În cadrul secţiei 2 de Radioterapie, în prima lună de la inaugurare au fost trataţi peste 100 de pacienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO