Companii

GLS România, companie de curierat, plus 20% în 2020: Achiziţionarea unui vehicul este mai uşoară decât găsirea unui angajat potrivit. În 2019, compania a avut o cifră de afaceri de 221 mil. lei (46 mil. euro)

GLS România, companie de curierat, plus 20% în 2020:...

Autor: Miruna Diaconu

17.02.2021, 19:15 285

♦ GLS a intrat pe piaţa locală în 2007, când a deschis la Sibiu prima filială din România, în urma unei investiţii de circa 5 mil. euro.

Compania de curierat GLS România a înregistrat anul trecut o creştere a afacerilor de 20%, pe fondul faptului că e-commerce-ul s-a aflat pe un trend ascendent în 2020. Reprezentanţii companiei de curierat sunt optimişti cu privire la evoluţia economiei anul acesta, chiar dacă lucrurile se arată în prezent destul de incerte.

„Anul curent este plin de incertitudini, de semne de întrebare, dar suntem optimişti atât cât priveşte evoluţia companiei, cât şi evoluţia pieţei de curierat. Deşi cifrele nu sunt finale, anul trecut am avut o evoluţie a rezultatelor pozitivă, cu o creştere de 20%. E-commerce-ul este pe un trend ascendent de câţiva ani. Anul trecut a favorizat creşterea. Dar e-commerce este dependent de evoluţia economică. Cred că se va dezvolta în continuare, dar ritmul este condiţionat de mai multe aspecte”, spun pentru ZF reprezentanţii companiei de curierat GLS România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO