Companii

Globalworth: Ioannis Papalekas s-a retras de la conducerea celui mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia la mai puţin de un an de la vânzarea acţiunilor sale. "Să fondez şi să conduc Globalworth a fost proiectul vieţii mele şi cea mai mare realizare profesională."

Dimitris Raptis

Autor: Bogdan Alecu

17.12.2020, 00:08 809

Dezvoltatorul este controlat acum de miliardarul ceh Radovan Vitek.

Ioannis Papalekas, cel care în ultimii şapte ani a pus bazele şi a condus Globalworth, în prezent cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, s-a retras în urmă cu două zile, marţi 15 decembrie, din funcţia de CEO al companiei.

„Să fondez şi să conduc Globalworth a fost proiectul vieţii mele şi cea mai mare realizare profesională. A fost o provocare, dar şi o mare satisfacţie profesională şi personală. Sunt foarte mândru că după atâţia ani de muncă împreună am creat un jucător pionier în domeniul imobiliar, pregătit pentru următoarea etapă a dezvoltării sale“, a declarat Ioannis Papalekas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO