Companii

GlaxoSmithKline aduce un francez în fruntea operaţiunilor de la Bucureşti

Barbara Cygler preia de la 1 aprilie poziţia de director general al GSK România

Barbara Cygler preia de la 1 aprilie poziţia de director general al GSK România

Autor: Ioana David

24.03.2014, 00:06 139
Compania britanică GlaxoSmithKline (GSK) a numit-o pe Barbara Cygler, 41 de ani, în poziţia de director general pentru România de la 1 aprilie, poziţie ocupată de Pascal Pri­gent până la această dată. Barbara Cygler lucrează în cadrul GSK România de doi ani, având poziţii precum cea de bu­siness unit director pentru divizia de retail, ulterior fiind numită specialty care business unit director. Înainte să vină în Ro­mânia, Barbara Cygler, de origine franceză, a lucrat în cadrul GSK Franţa sau în cadrul altor companii farmaceutice de talie mare.
 
Fostul director general a avut un mandat de trei ani, fiind numit acum într-o nouă funcţie în SUA (cea de Vice Pre­si­dent, Vaccines Commercial Strategy, GSK US Pharma­ceu­ticals). Ultimii patru manageri (Pascal Prigent, Patrick Des­biens, David Lechleiter şi Roberto Musneci) desemnaţi în fruntea afacerilor locale ale GSK au fost toţi străini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO