Companii

Gilead Sciences, companie biofarmaceutică americană specializată în tratamente pentru infecţia HIV, l-a numit la conducerea sucursalei locale pe Claudiu Cheleş, fost General Manager interimar la Roche România

Gilead Sciences, companie biofarmaceutică americană...

Autor: Roxana Rosu

20.09.2021, 12:48 763

Gilead Sciences, companie biofarmaceutică americană specializată în tratamente pentru infecţia HIV, l-a numit pe Claudiu Cheleş în poziţia de Director General pentru România, ca parte a planului său de dezvoltare a unei subsidiare locale care a fost anunţat în prima parte a anului 2021.

Claudiu Cheleş este medic şi a urmat 2 programe MBA - Bucharest School of Management (MBA Româno-Canadian) şi Glasgow Caledonian University (GCU).

A ocupat în ultimii 20 de ani diferite poziţii de conducere în companii locale şi regionale din industria farmaceutică, precum ovartis Pharma, Valeant, Glenmark si Servier Pharma.

Anterior noii funcţii, Claudiu Cheleş a fost General Manager ad-interim la Roche România, companie în cadrul căreia a lucrat 6 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO