Companii

Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018

Gigantul american din industria agro-chimică Food...

Autor: Roana Rotaru

12.02.2018, 00:05 13524

♦ Corporaţia FMC a ajuns în România în urma fuziunii, de la nivel mondial, dintre giganţii Dow Chemical şi DuPont Pioneer.

Gigantul american Food Machinery Cor­­po­ration (FMC), unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-chimică din lume, cu afaceri de 3,8 mi­­liarde de dolari (3,1 mld. eu­ro) în 2017, şi-a deschis o fi­lială în România, denu­mi­tă FMC Agro Ope­­­ra­tio­nal România.

Pentru companie lucrează în prezent 25 de salariaţi, cu ajutorul cărora FMC Agro Operational România speră să vândă ierbicide, insecticide şi alte produse de protecţie a plantelor de 20 de milioane de dolari (16,3 mil. euro) în 2018, primul an de funcţionare, potrivit reprezentanţilor compa­ni­ei. Americanii de la FMC nu deţin în Româ­nia unităţi de producţie, ci se vor ocupa doar cu comerţul de produse chimice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO