Companii

Gheorghe Puşcaşu a investit 1 milion de euro în restaurarea unei vechi clădiri pe care a transformat-o în Hanul Brâncovenesc, o pensiune din Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov

Capacitatea de cazare este de 14 camere, din care trei sunt apartamente, iar restul camere duble.

Capacitatea de cazare este de 14 camere, din care trei sunt apartamente, iar restul camere duble.

Autor: Miruna Diaconu

21.04.2021, 19:00 319

Unitatea de cazare a fost deschisă la începutul acestui an, însă, antreprenorul aşteaptă să îi calce pragul circa 500 de turişti anul acesta, iar veniturile să se ridice la 50.000 euro.

Gheorghe Puşcaşu a investit circa 1 mil. euro în restaurarea unei clă­diri vechi din Sâmbăta de Jos, co­mu­­nă în judeţul Braşov, pe care a transformat-o într-o unitate de cazare sub numele de Hanul Brâncovenesc, fiind cea mai mare investiţie făcută în ultimii ani în zonă.

„Prin 2008, clădirea era în para­gi­nă, dar era un simbol al comunităţii. Aici s-au petrecut cele mai im­por­tan­te evenimente din viaţa locui­torilor. Am văzut opor­tu­nitate şi am decis să cum­păr clădirea, care păstrează arhi­tec­tura brân­co­venească. Valoarea in­ves­tiţiei până acum se ridică la 950.000 euro, dar mai sunt câteva lu­crări neterminate dato­rită unor pro­ble­me de restituire teren intravilan ter­gi­versate de auto­rităţile locale“, spune Gheorghe Puşcaşu, proprie­tarul Hanului Brâncovenesc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO