Companii

Gheorghe Puican, Holland Farming Agro: Cercetarea în agricultură suferă, dar suferă din cauza tuturor, pentru că am lăsat-o deoparte

Holland Farming Agro, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de seminţe, îngrăşăminte, biostimulatori sau produse pentru culturi ecologice din România, cu o cifră de afaceri de peste 70 mil. lei în 2020 şi o marjă de profit de 10%, va investi în cerce­ta­re şi în dezvoltarea zo­nei de laboratoare de analiză.

„Avem în pers­pec­tivă să finalizăm un labo­ra­tor pentru analize de re­zi­duuri de pesticide în plantă şi fruct, pentru că toa­tă lu­mea vrea să mă­nân­ce mai sănătos, şi să mo­der­n­izăm laboratorul nos­tru de ana­lize agro­chi­mi­ce de sol şi apă, acre­di­tat la nivel na­ţional şi eu­ro­pean. In­ves­tim în con­ti­nuare ino­va­ţiile noas­tre şi în per­sonal“, a spus pen­tru ZF Gheor­ghe Puican, direc­tor executiv al Holland Farming Agro. Investiţiile se ridică la câte­va sute de mii de euro.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.