Companii

Getica 95 se menţine pe primul loc în topul furnizorilor de energie din piaţa concurenţială. Compania este în insolvenţă din iunie

Getica 95 se menţine pe primul loc în topul...

Autor: Roxana Petrescu

24.08.2021, 16:30 690

Getica 95, companie de furnizare a energiei electrice deţinută de omul de afaceri Viorel Tudose, a rămas liderul pieţei concurenţiale de furnizare a energiei electrice la finalul primelor cinci luni din an, arată ultimul raport, pentru luna mai, realizat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) În iunie însă, compania şi-a cerut insolvenţa.

Datele de la ANRE arată că Getica 95 deţinea la finalul lunii mai o cotă de 11,67% pe piaţa concurenţială a energiei, podiumul fiind completat de Electrica Furnizare (10,98%) şi Enel Energie (8,75%), firme care gestionează milioane de clienţi, fiind şi jucători majori pe piaţa de distribuţie a energiei electrice.

Contactat pentru mai multe informaţii, Viorel Tudose a precizat că luna viitoare vor fi făcute publice mai multe date oficiale legate de stadiul dosarului de insolvenţă, dar şi privind cauzele care au generat această situaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO