Companii

Germanii de la Schaeffler, creştere firavă în 2020 şi ajung la 2,6 miliarde de lei cu fabrica de rulmenţi din Braşov: Chiar dacă anul nu a fost unul deosebit, în contextul actual s-au înregistrat rezultate bune

Germanii de la Schaeffler, creştere firavă în 2020 şi...

Autor: Laurentiu Cotu

24.02.2021, 18:15 141

Schaeffler România, subsidiară locală a grupului german Schaeffler cu afaceri globale de 14,4 mld. euro, a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de peste 2,6 mld. lei (539,8 mil. euro), în creştere cu 1,67% faţă de anul anterior, po­tri­vit calculelor ZF pe ba­za datelor trans­mi­se de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Schaeffler Ro­mâ­nia a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 2,55 mld. lei, potrivit date­lor de la Ministerul Finanţelor.

„2020 a fost un an diferit pentru noi toţi, a fost un an al schimbărilor şi al adaptării, dar un an din care cu toţii am avut de învăţat. Aşa cum şi alte com­panii au fost nevoite să implementeze măsuri care să contribuie la menţinerea activă a procesului de lucru, şi Schaeffler România a căutat cele mai bu­ne soluţii, astfel încât activitatea noastră să nu fie afec­tată în mare măsură de criza sanitară. Chiar dac­ă anul nu a fost unul deosebit, în contextul actual s-au înregistrat rezultate bune“, au declarat pen­tru ZF Transilvania oficialii de la Schaeffler România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO