Companii

George Naghi, 58 de ani, preşedinte şi acţionar Aldis Călăraşi - CV

Autor: Cristina Roşca

07.08.2011, 18:05 1803

Unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali şi acţionarulproducătorului de mezeluri Aldis Călăraşi, a pornit afacerea careanul trecut a înregistrat vânzări de 70 de milioane de euroîmpreună cu soţia sa Alina, la începutul anilor 1990.

În prezent, grupul Aldis este format din companiile Aldis (cuactivităţi în abatorizare, producţie mezeluri, semipreparate şiready meal), Aldis AP (agricultură, zootehnie, agroturism,alimentaţie publică) şi Campis (construcţii). Prin intermediulcompaniei Aldis AP, Naghi mai deţine în Călăraşi o pensiune de 30de camere şi un alt restaurant în localitatea Drajna.

Omul de afaceri susţine căanul acesta a renunţat la profit pentru aîşi păstra afacerile, în condiţiile în care populaţiaachiziţionează tot mai multe produse alimentare ieftine. În cadrulcompaniei Aldis Călăraşi lucrau anul trecut peste 1.200 deangajaţi.


Personalul Aldis a fost însă cu aproape 100 de persoane mai micanul trecut comparativ cu 2008, ca urmare a deciziei acţionarilorde a renunţa la schimbul trei de lucru pentru a creşte eficienţaafacerii. În prima jumătate a acestui an însă, Naghi a făcut dinnou angajări, aproximativ 100 de persoane, de data aceasta pentrudepartamentele de preparate şi carne poaspătă, păstrând însă doardouăschimburi de lucru.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO