Companii

Genpact a ajuns la 3.500 de angajaţi în birourile din Romania şi mai caută încă 300 de oameni

Shibu Nambiar, Chief Operating Officer Genpact Europe: În ceea ce priveşte talentele, dorim să oferim în continuare tinerilor absolvenţi şansa de a se dezvolta în cadrul Genpact, dar vom avea cu siguranţă oportunităţi şi pentru cei cu experienţă.  Investim în retenţia angajaţilor, întrucat ne dorim ca aceştia să aibă oportunitatea de a dezvolta o carieră în cadrul companiei.

Shibu Nambiar, Chief Operating Officer Genpact Europe: În ceea ce priveşte talentele, dorim să oferim în continuare tinerilor absolvenţi şansa de a se dezvolta în cadrul Genpact, dar vom avea cu siguranţă oportunităţi şi pentru cei cu experienţă. Investim în retenţia angajaţilor, întrucat ne dorim ca aceştia să aibă oportunitatea de a dezvolta o carieră în cadrul companiei.

Autor: Laurentiu Cotu

31.01.2017, 00:06 7651

Furnizorul de servicii de outsourcing Gen­pact, care a ajuns în prezent la peste 3.500 de an­ga­jaţi în Romania, are disponibile încă aproape 300 de joburi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti. 

Genpact Romania a recrutat anul trecut aproximativ 1.400 oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti, printre aceştia aflandu-se circa 100 de expaţi, potrivit companiei.

La nivel global, Genpact are peste 75.000 de angajaţi, dintre care mai mult de 4.900 de oameni lucrează în Europa, în sediile din Romania, Polonia, Olanda, Slovacia, Cehia şi Regatul Unit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO