Companii

Gelateria artizanală Velocità, lansată în 2019 de antreprenoarea Adnana Popa, se dezvoltă prin sistemul de franciză şi va deschide locaţii noi în Bucureşti, Braşov şi Constanţa în 2022

Gelateria artizanală Velocità, lansată în 2019 de...

Autor: Roxana Rosu

22.12.2021, 13:49 912

Gelateria artizanală Velocità, care operează două unităţi în Bucureşti, pe Calea Victoriei şi Ion Câmpineanu, se extinde prin franciză şi îşi propune să deschidă cel puţin patru locaţii noi, la nivel naţional, în anul 2022.

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019 de Adnana Popa. Investiţia iniţială într-o franciză Velocità este cuprinsă între 70.000 şi 100.000 de euro, potrivit companiei de consultanţă Franchwise.

În primul an de activitate, gelateria de pe Calea Victoriei a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro. Velocità va investi în 2022 într-o nouă locaţie flagship şi în dezvoltarea unei unităţi de producţie care să susţină planurile companiei de expansiune la nivel naţional şi internaţional.

“Am văzut o oportunitate pe piaţa locală de gelato - un spaţiu liber între dorinţa de produse premium şi oferta existentă. Velocità reuşeşte să aducă excelenţa în gelato artigianale şi completează gama de produse cu cafea de specialitate şi fine chocolate, oferind o experienţă unică clienţilor săi. Dorim ca Velocità să ajungă în marile oraşe din ţară, iar în următorii ani şi în alte ţări din Europa. În 2022 vom continua cu dezvoltarea în Bucureşti, iar în primăvară vom deschide prima locaţie în afara Capitalei, la Braşov”, a declarat Adnana Popa, fondator şi CEO al Velocità.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO