Companii

Gabriel Vişan, Master Licentiat, Leadership Management International si Institute of Microtraining: Microtrainingul înseamnă un amestec de vechi şi nou, de hârtie şi digital

Gabriel Vişan, Master Licentiat, Leadership Management...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 13:15 203

Microtrainingul înseamnă un amestec de vechi şi nou, de hârtie şi digital. Consumul de educaţie a crescut cu 30% şi sunt două mari pieţe: piaţa clasică (învăţământul clasic, n. Red) şi platformele de tip e-learning. Microlearning este undeva la mijloc, se numeşte blended learning, o învăţare amestecată, a spus Gabriel Vişan, Master Licentiat, Leadership Management International si Institute of Microtraining, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de francize Transilvania”.

„Am simţit nevoia de a aduce un plus de educaţie, în special în românia şi am văzut un potenţial în noile generaţii. Microtrainingul se adresează în primul rând tinerilor”

Microtrainingul are componenta de training clasică şi cea digitală, aceasta din urmp fiind reprezntată de o aplicaţie pe mobil care oferă mai multe facilităţi: cursurile participantului, întrebări de evaluare sau un chat.

„După un training, după o lună de zile 80%, din informaţii se pierd. Dacă folosim aceste informaţii sau le dăm un impuls, cantitatea de informaţii reţinută poate ajunge la 100%. Asta face platforma mobilă.”

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO