Companii

Gabriel Cazan, şeful hotelului Inter din Venus: Sezonul de vară este foarte scurt, doar în august reuşim să facem profit

Hotelul Inter din Venus este deschis din mai până la finalul lunii septembrie şi are venituri de sub un milion de euro anual.

Hotelul Inter din Venus este deschis din mai până la finalul lunii septembrie şi are venituri de sub un milion de euro anual.

Autor: Mirabela Tiron

21.09.2018, 00:05 799

Hotelul de cinci stele Inter din Venus, deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae şi redeschis în 2013 după investiţii de 10 mil. euro, a operat la un grad de ocu­pa­re de doar 60% în iunie şi iulie, reuşind în august, cea mai bu­nă lună a sezo­nu­lui, să ajungă la un nivel de 85%.

„Per total, acest sezon de vară a fost mai slab pentru noi dat fiind vremea din iunie şi iulie. În aceste luni am avut un grad mediu de ocupare de 60%, faţă de 65% anul trecut. În august am reuşit să ajungem la 85% din camere ocupate. Sezonul de vară este foarte scurt, doar în august reuşim să facem profit. Începând cu jumătatea lunii aprilie des­chidem hotelul că atunci facem şi anga­jă­rile, iar la final de septembrie închi­dem“, a spus pentru ZF Gabriel Cazan, di­rec­torul ge­neral al hotelului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO