Companii

Gábor Sztaniszláv este noul director general al Amgen România

Gábor Sztaniszláv este noul director general al Amgen...

Autor: Ioana David

18.02.2013, 14:34 617

Divizia locală a companiei farmaceutice americane Amgen România are un nou director general în persoana lui Gábor Sztaniszláv.

Gábor Sztaniszláv, 37 de ani, lucrează în cadrul Amgen din 2009 şi, până de curând, a ocupat poziţia de Senior Commercial Manager Amgen Ungaria şi al Centrului de Excelenţă Amgen pentru Europa Centrală şi de Est (ECE). În cadrul acestei funcţii a fost responsabilul comercial pentru toate produsele Amgen din Ungaria precum şi coordonatorul de marketing al ECE (7 state) pentru un produs cheie utilizat în terapiile oncologice. Este cel mai tânăr general manager al companiei din regiune.

“După 3 ani de creştere continuă, Amgen România a atins o maturitate care se traduce printr-o mai bună orientare către nevoile pacienţilor şi ale medicilor, asigurând un acces mai mare la medicamentele biologice. Ne propunem să aducem mai aproape de pacienţii din România produsele inovatoare pe care le-am lansat cu succes pe alte pieţe şi, de asemenea, produsele promiţătoare pe care le avem în dezvoltare”, a subliniat Gábor Sztaniszláv, general manager al Amgen România.

Începând cu luna septembrie a anului 2009, Amgen a deschis reprezentanţa locală formându-şi o echipă proprie dedicată.

Anterior, biroul local a fost condus de Regis Lhomme. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO