Companii

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 milioane de euro într-un complex rezidenţial destinat persoanelor de peste 55 de ani, situat lângă Cluj Napoca. Un apartament va costa între 41.000 euro şi 94.000 de euro

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea...

Autor: Roxana Rosu

24.06.2021, 20:20 1257

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living, înfiinţat de Călin Sarchiz la Târgu Mureş, investeşte 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, un complex rezidenţial destinat persoanelor de peste 55 de ani care va inaugurat anul viitor lângă Cluj.

Complexul, primul de acest tip din România, va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu preţuri cuprinse între 41.000 euro şi 94.000 de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Cluj Senior Village se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj, pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul va fi accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

 Apartamentele vor avea suprafeţe cuprinse între 27 şi 57 mp, putând fi revândute sau închiriate oricând.

„În 2012 bunicul meu a trecut printr-o operaţie şi a avut nevoie de îngrijire permanentă, timp de cel puţin o lună, pentru a se recupera. Ne-am dat seama atunci de lipsa unor astfel de servicii de asistenţă în România, ceea ce ne-a făcut să lansăm doi ani mai târziu Valea Izvoarelor Senior Living. Acum, în 2021, fiind conştienţi de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas şi construim Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidenţa de la Valea Izvoarelor, o rezidenţă axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi şi punem accentul pe comunitate”, declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO