Companii

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact a bugetat pentru 2017 afaceri de 125 mil. dolari

Shibu Nambiar, Chief Ope­ra­ting Officer şi Senior Vice President al Genpact Europe, Latin America & Africa

Shibu Nambiar, Chief Ope­ra­ting Officer şi Senior Vice President al Genpact Europe, Latin America & Africa

Autor: Laurentiu Cotu

27.03.2017, 00:04 370

 

 

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, cu peste 3.500 de angajaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 125 mil. dolari (circa 116 mil. euro). Genpact nu a comunicat rezultatele financiare înregistrate anul trecut în România. În 2015, compania a avut o cifră de afaceri de 404,7 mil. lei (peste 91 mil. euro) şi un profit net de 44,2 mil. lei (aproxi­ma­tiv 10 mil. euro), cu un număr mediu de 2.811 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

„Anul acesta ne concentrăm pe dezvoltarea atât a an­ga­jaţilor, cât şi a businessului, completând portofoliul cu o serie de clienţi din diverse domenii de activitate. Punem accent pe re­tenţia oamenilor valoroşi, încercând să le oferim opor­tu­ni­tăţile de creştere şi dezvoltare pe care şi le doresc“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Ope­ra­ting Officer) şi SVP (Senior Vice President) al Genpact Europe, Latin America & Africa.

Genpact avea la începutul acestui an peste 3.500 de anga­jaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti şi disponibile aproa­pe 300 de joburi pentru vorbitori de limbi străine euro­pe­ne, precum engleza, fran­ce­za, spaniola, ita­liana, germana, ma­ghiara, ru­sa, polo­neza, ceha, portugheza, neerlan­deza, da­neza, suedeza, greaca şi turca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO