Companii

Fraţii Ştefan din Neamţ au ajuns cu Autonom la afaceri de 22 mil. euro din închirieri de maşini în două ţări. Businesul din Ungaria, plus 25%

Marius Ştefan

Marius Ştefan

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.12.2017, 00:07 3252

Compania de închirieri de maşini Autonom Services, controlată de Marius şi Dan Ştefan din Piatra-Neamţ (judeţul Neamţ), estimează în acest an o cifră de afaceri de 22 de mi­lioane de euro pe plan local, în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

Compania este prezentă şi pe piaţa din Ungaria, iar în acest an a intrat şi pe piaţa din Serbia. În total, businessul Autonom din România şi Ungaria se ridică la 22,7 mi­lioa­ne de euro. În Serbia, compania nu a început încă acti­vitatea comercială.

„Anul 2017 a fost un an plin de proiecte noi, iar printre principalele realizări ale anului au fost extinderea Auto­nom peste hotare, respectiv intrarea în cea de-a treia ţară, Serbia. De asemenea, am reuşit şă creştem businessul din Ungaria cu aproximativ 25%. În plus, am deschis o nouă divizie, în afara zonei de mobilitate, care ne-a consacrat şi anume închirieri de echipamente“, a declarat Dan Ştefan, managing partner în cadrul companiei de închirieri de maşini. Compania a recrutat în acest an circa 50 de angajaţi şi a ajuns la 275 de oameni.

Povestea companiei de închirieri de maşini Autonom Services a luat naştere în anul 2006 după ce fraţii Marius şi Dan Ştefan au decis ca după terminarea studiilor în Franţa, respectiv SUA, să intre în afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO