Companii

Fraţii Florea din Alba investesc 10 milioane euro într-o fabrică de prefabricate de beton în Strejnicu, la 15 km de municipiul Ploieşti

Fraţii Florea din Alba investesc 10 milioane euro...

Autor: Laurentiu Cotu

13.12.2019, 19:10 1237

Noua fabrică va fi deschisă în 2020 şi va dubla producţia de pavaje a companiei ♦ Strategia de dezvoltare a Florea Grup urmăreşte trendul pieţei. Industria construcţiilor este în expansiune.

Compania Florea Grup din judeţul Alba, deţinută de fraţii Marcel şi David Florea, a demarat în acest an o in­vestiţie de peste 10 mil. euro în construcţia unei fabrici de prefa­bricate de beton cu o capacitate zilnică de 6.000 în localitatea Strejnicu, judeţul Prahova, la 15 kilometri de municipiul Ploieşti.

Noua investiţie a companiei Florea Grup, care urmează să fie inaugurată anul viitor, va dubla producţia de pavaje a companiei, care împreună cu fabrica din Alba Iulia va însuma o capacitate totală zilnică de 12.000 mp. Noua unitate de producţie din Strejnicu va dispune şi de un showroom de peste 5.500 mp.

Compania Florea Grup a lansat în vara anului 2017 brandul Florea Pavaje, odată cu inaugurarea fabricii de prefabricate de la Alba Iulia.

Florea Pavaje are în portofoliu peste 600 de produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO