Companii

Fraţii Cristescu investesc 5 mil. euro într-un centru de conferinţe la Timişoara

Fraţii Cristescu investesc 5 mil. euro într-un centru...

Autor: Mirabela Tiron

09.09.2016, 00:07 3287

Omul de afaceri Marius Cristescu, care controlează alături de fratele său, Emil Cristescu, compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, ce administrează trei unităţi hoteliere în această zonă, spune că anul viitor va începe construcţia unui centrul de conferinţe în Timişoara, o investiţie care va trece de 5 milioane de euro.

Obţinerea autorizaţiilor se dovedeşte însă o misiune mai complicată decât realizarea proiectului în sine.

„În România durează mai mult să obţii o autorizaţie decât să construieşti. Nu este normal să aştepţi 30 de zile după o hârtie, când ai reuşit să iei acea hârtie îţi dai seama că alta a expirat şi tot aşa. Legislaţia nu este bună, se pierde mult timp pentru obţinerea autorizaţiilor. Ar trebui să se elibereze în şapte zile aceste hârtii. Am aşteptat un an pentru aprobarea PUZ (plan urbanistic zonal) şi încă unu pentru obţinerea autorizaţiei“, a declarat pentru ZF omul de afaceri.

Fraţii Cristescu se numără printre antreprenorii români care au investit zeci de milioane de euro în dezvoltarea hotelurilor şi în construcţia unui centru de agrement din Orăştie. Doar în centrul de agrement din Orăştie, în Arsenal Park, fraţii Cristescu au investit peste 6 mil.euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO