Companii

Franke România: Una dintre provocările din 2021 a fost aprovizionarea cu marfă având în vedere blocajele de pe lanţ şi cererea mare pentru produse

Franke România: Una dintre provocările din 2021 a fost...

Autor: Cristina Roşca

07.07.2021, 17:00 92

 Producătorul de echipamente încorporabile pentru bucătărie Franke România a obţinut afaceri de 55,9 mil. lei anul trecut, cu 2% mai mici decât în 2019  Pentru acest an însă, compania şi-a bugetat un avans de 11%.

Aprovizionarea cu marfă de la producătorii din grupul Franke, având în vedere situaţia generată de pandemie şi blocajele din lanţul de aprovizionare, a fost una dintre provocările din 2021 pentru subsidiara locală a gigantului elveţian activ pe piaţa echipamentelor încorporabile pentru bucătărie.

„Furnizorii noştri din Italia, Slovacia, Polonia şi Germania au fost afectaţi de pandemie şi au avut blocaje de producţie. Depăşirea acestor sincope în aprovizionare a fost şi încă este o mare provocare pentru Franke România, cererea de produse în piaţă fiind foarte ridicată“, spun reprezen­tanţii companiei locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO