Companii

Francezii de la Sanofi au numit-o pe Lidija Milicevic la conducerea diviziei de vaccinuri pentru operaţiunile din România şi Moldova

Francezii de la Sanofi au numit-o pe Lidija Milicevic la...

Autor: Cristina Bellu

30.07.2020, 14:37 229

Sanofi România, filiala locală a gigantului francez din piaţa farma, anunţă numirea Lidijei Milicevic în funcţia de director general al diviziei de vaccinuri, una dintre cele patru segmente de business ale filialei din România şi Moldova.

De profesie medic şi cu o experienţă de peste 18 ani în industria farmaceutică, Lidija Milicevic s-a alăturat echipei Sanofi în 2018, ocupând poziţia de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru ţările Adriatice, non-EU. Începând cu luna iunie, Lidija Milicevic a preluat funcţia de General Manager Sanofi Pasteur, România şi Moldova.

Sanofi Romania este cea mai mare companie din industria farma locală după valoare, cu o cifră de afaceri de 306 milioane euro şi o cotă de piaţă de 5,7% în valoare.

Compania asigură un volum anual de peste 37 de milioane de cutii de medicamente, în 51 de arii terapeutice, iar portofoliul include 150 de produse, potrivit datelor IQVIA - MAT, martie 2020.

În perioada 2015-2018, investiţiile Sanofi în România s-au ridicat la 4,5 mil. euro în proiecte de cercetare şi dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO