Companii

Fostul senator UDMR Gyorgy Frunda şi medicul Ferenc Boga au un business de 54 mil. lei pe piaţa dispozitivelor medicale

Gyorgy Frunda. Mediafax Foto

Gyorgy Frunda. Mediafax Foto

Autor: Georgiana Mihalache

18.10.2017, 00:07 2871

OrtoProfil, o companie din Târgu-Mureş, care ac­ti­vează în producţia şi distribuţia de dispozitive medicale, în­fi­inţată în urmă cu 23 de ani la iniţiativa unui medic, a în­re­gis­trat afaceri de 54 mil. lei anul tre­cut, în uşoară creştere faţă de 2016 şi are 45 de filiale care acoperă toate ju­deţele ţării.

„Fiind proaspăt absolvent al Fa­cul­tăţii de medicină şi medic re­zident de medicină internă, m-am gân­dit împre­ună cu un coleg să des­chi­dem o firmă de dispozitive me­di­cale, deoare­ce am considerat că este un segment inexistent pe piaţa medi­ca­lă româ­nească“, a spus Ferenc Boga, adminis­tra­torul companiei.

Produsele OrtoProfil sunt rea­liza­te pe măsură individualizată în patru cen­tre de producţie din Târgu-Mu­reş, Cluj şi Oradea, iar suprafaţa totală a cen­trelor ajun­ge la 1.200 de mp. Compania a ajuns la 50.000 de pa­cienţi anual care folosesc produsele OrtoProfil, inclusiv pacienţi din străinătate.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO