Companii

Fostul director de vânzări al Nestlé România, promovat să conducă businessul din mai multe ţări din regiune. Laurenţiu Dimitriu lucrează de 20 de ani pentru grupul elveţian, începându-şi cariera în Nestlé ca national sales manager

Laurenţiu Dimitriu, country manager la Nestlé Adriatic, a lucrat în companii precum Cosmos şi DHL

Laurenţiu Dimitriu, country manager la Nestlé Adriatic, a lucrat în companii precum Cosmos şi DHL

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.12.2019, 19:20 253
Laurenţiu Dimitriu, managerul care a ocupat timp de şase ani funcţia de head of sales al Nestlé România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de dulciuri, cafea şi mâncare pentru animale de companie, a fost promovat în acest an în funcţia de country manager pentru mai multe ţări din regiune precum Croaţia, Serbia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina (Nestlé Adriatic).

El lucrează de 20 de ani pentru grupul elveţian, începându-şi cariera în Nestlé ca national sales manager, conform reţelei de socializare LinkedIn.

După circa nouă ani în care a ocupat mai multe funcţii a devenit sales manager pentru Nestlé Purina, divizia de mâncare pentru animale. În ultimul an şi jumătate înainte de a prelua funcţia el a fost country manager al acestei divizii. Anterior executivul a lucrat în companii precum Cosmos (director regional de vânzări) şi DHL (provinces district manager pe vânzări şi operaţiuni). Absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, el deţine şi un MBA de la The Open University din Marea Britanie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO