Companii

Fondul de investiţii Oresa pariază pe real estate şi se uită atât după achiziţii, cât şi după dezvoltări proprii. Oresa l-a recrutat pe Muler Onofrei în divizia de real estate. Fondul de investiţii a făcut în 2021 primul pariu în domeniu în România

Muler Onofrei a fost numit în funcţia de co-managing director al diviziei de real estate a fondului de investiţii Oresa.

Muler Onofrei a fost numit în funcţia de co-managing director al diviziei de real estate a fondului de investiţii Oresa.

Autor: Cristina Roşca

18.11.2021, 00:05 661

Executivul român Muler Onofrei a fost numit în funcţia de co-managing director al diviziei de real-estate a fondului de inves­ti­ţii Oresa, unul dintre cei mai importanţi in­ves­titori financiari de pe plan local. El va coor­dona această divizie împreună cu Clau­diu Trancă, executiv care lucrează pentru Oresa de 15 ani şi care are o expe­rienţă de peste două decenii în sectorul de M&A.

Muler Onofrei se alătură fondului de investiţii după ce timp de mai puţin de un an a fost business development director în cadrul companiei de consultanţă imobiliară CBRE România. Numele său e însă legat de cel al dezvoltatorului imobiliar Element Industrial, pe care l-a fondat alături de Ionuţ Dumitrescu şi pe care l-a condus din funcţia de CEO. Astfel, executivul are 20 de ani de experienţă în sectorul de real estate, în proiecte de investiţii şi dezvoltare, lucrând şi pentru Panattoni Development Europe (managing director România) sau Prologis (market officer România).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO